Breaking News

Ραχήλ Μακρή: «Ένα χρόνο μετά τον εγκλεισμό των Ελλήνων το δόγμα των ηττημένων ακούγεται παντού» | 18.04.2021

Άρθρο της Ραχήλ Μακρή στην Εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» – Αρ. Φύλλου 7 | 18.04.2021

Στην πανδημία της Απάτης, στο φίμωτρο του Φόβου και της Δουλείας, στον εκβιασμό για εμβολιασμό, στην «ειρηνική προέλαση» του Ερντογάν στην Ελλάδα, στη βουβή επανάληψη της γενοκτονίας των Ελλήνων «με άλλα μέσα», στη σκιά της Παγκόσμιας Δικτατορίας.

Μετά το παγκόσμιο Πραξικόπημα της 11ης Μαρτίου 2020, κατά της Ανθρωπότητας στο παρασκήνιο του οποίου κρύβονται οι Επικυρίαρχοι του πλούτου και της τεχνοκρατίας, οι οποίοι διαθέτουν πλέον την «υψηλή» τεχνολογία και το οπλοστάσιο του ψυχολογικού πολέμου για να χειραγωγούν θεσμικούς μηχανισμούς εξουσίας σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο,  παρακολουθούμε τα ντόπια πειθήνια ανδρείκελα να εκτελούν την Ελληνική Κοινωνία.

Σε μια  ολομέτωπη επίθεση εναντίον των Ελλήνων πολιτών και των παιδιών τους στοχεύουν στον ολοκληρωτικό έλεγχο της ανθρώπινης σκέψης και συμπεριφοράς, το ξερίζωμα της ψυχής,  του  Θεού, κάθε  Ιερού  και Όσιου, της  Πίστης, της Πατρίδας, της ορθολογικής σκέψης και γνώμης, της αποπροσωποποίησης, παράλληλα με την γενοκτονία («μείωση πληθυσμού»),  την μετάλλαξη του ανθρώπινου είδους σε αγέλη ή σμήνος τηλεκατευθυνόμενων από τεχνητή νοημοσύνη υβριδικών Υπανθρώπων, δηλαδή τον υποτιθέμενο «Μετάνθρωπο» της νοσηρής φαντασίας τους.

Όλα αυτά, χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση, κατευθυνόμενα από το Ιερατείο της Μεγάλης Αντεπανάστασης (Great Reset) το οποίο υπηρετούν ξεκάθαρα και δηλώνουν ενώπιων τους δημόσια, ότι θα υλοποιήσουν κατά γράμμα τις εντολές για την Μεγάλη Επαναφορά (Great Reset) της προελληνικής Βαρβαρότητας, «μεταμφιεσμένης» κάτω από εξωφρενικά υγειονομικά προσχήματα, για την «μεθοδευμένη και οιονεί επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου» (Οδυσσέας Ελύτης).

Μέσα από δήθεν «επιστημονικά» επιχειρήματα εκλογίκευσης της απάτης και των αποτρόπαιων ιατρικών εγκλημάτων που  καταγγέλλονται και καταρρίπτονται  από συλλογικές πρωτοβουλίες επιστημόνων —κυρίως ιατρών και νομικών— που τιμούν το λειτούργημά τους, από το καταγεγραμμένο  επιδημιολογικό προφίλ και τα επιδημιολογικά στατιστικά δεδομένα και από την μεγαλύτερη επιδημιολογική έρευνα όλων των εποχών σε 10 εκατομμύρια κατοίκους της επαρχίας Γουχάν της Κίνας, η οποία δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο, η οποία δεν βρήκε ΟΥΤΕ ΜΙΑ περίπτωση μετάδοσης του κορωνοϊού από «ασυμπτωματικό κρούσμα» (δηλαδή θετικό στο αναξιόπιστο RT-PCR test) σε υγιείς με τους οποίους ήρθε σε επαφή επί δύο μήνες.

Με την  καλλιέργεια της  ενοχικής υποψίας πως ζούμε σε ένα απειλητικό κόσμο «επικίνδυνων για την δημόσια υγεία», εν δυνάμει δολοφόνων της μιας ή της άλλης «ευπαθούς ομάδας» των παππούδων και γιαγιάδων και των αρνητών, έχουν καταφέρει να αλλοτριώνουν το Ασυνείδητο του ενήλικα, νεωτερικού και μετανεωτερικού, του αδηφάγου καταναλωτή, του μόνιμα αγχωμένου επιχειρηματία νοικοκύρη, της μάνας που περιμένει τηλεοπτικές οδηγίες για την ανατροφή του παιδιού της και να το οδηγούν σιγά σιγά στην Υποταγή, Συναίνεση ή Αδιαφορία στον παραλογισμό της Εξουσίας.

Αυτή τη στιγμή, παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας στην χώρα μας αλλά και σε όλο τον κόσμο  ακρωτηριάζονται ψυχικά μέσα σε ένα αντικοινωνικό περιβάλλον μαζικής παράνοιας, απομόνωσης, έλλειψης συναισθηματικών ερεθισμάτων και ενώ καθηλώνεται η ανάπτυξη του εγκεφάλου και του ανοσοποιητικού τους συστήματος.

Και καθώς οι Έλληνες μαθητές μετά την επιβολή των μασκών φίμωτρων, μαζικά υποβάλλονται σε rapid test επονομαζόμενα και ως self tests από τις 8 Απριλίου 2021, θα πρέπει ως γονείς να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε να επιτρέπουμε και να ανεχόμαστε την προσβολή της παιδικής ψυχής και της προσωπικής τους ταυτότητας ή θα συνεχίσουμε να θυσιάζουμε τα παιδιά μας.

Αν τα αφήσουμε στην αγκαλιά του φασκιωμένου διαστημάνθρωπου με την μπατονέτα ή τη σύριγγα, βορρά στα  βαμπίρ, στις ανοησίες  των  χρυσοπληρωμένων από την Big Pharma, στην υστερία των «αντισυνομωσιολόγων» με το κόμπλεξ του αποτυχημένου φοιτητή ιατρικής στην Περιφρόνηση, στην Χλεύη και στον κίνδυνο για την σωματική τους ακεραιότητα, του κάθε θωρακισμένου, διαταραγμένου γιατί φοράνε κάτω από τη μύτη την μάσκα και γιατί βγήκαν στην πλατεία να μιλήσουν με τους φίλους τους.

Αν τα αφήσουμε απροστάτευτα στην τεχνοφασιστική δικτατορία και τον υγειονομικό Ναζισμό, που με ψευδείς επιδημιολογικές στατιστικές και με αποδεδειγμένη απουσία επιστημονικής τεκμηρίωσης της «πανδημίας», να επιβάλουν νοσηρά αντικοινωνικά μέτρα στα παιδιά μας οδηγώντας τα στην εφηβεία, στον τεχνητό Αυτισμό που θα τα στρέφει να ψάχνουν εναγωνίως την Φυγή στον εικονικό κόσμο, μετατρέποντας τα σε υπνωτισμένα ζόμπι.

Το Οικογενειακό Δικαστήριο της Βαϊμάρης έκρινε, ότι ο εξαναγκασμός των μαθητών να φορούν μάσκες, να διατηρούν αποστάσεις και να μην κάνουν μάθημα σε αίθουσες, βλάπτει τα παιδιά σωματικά, ψυχολογικά, εκπαιδευτικά και στην ψυχοκοινωνική τους ανάπτυξη, περισσότερο από ένα οριακό όφελος για τα ίδια τα παιδιά ή για τρίτους.

Ότι τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στα παιδιά παραβιάζουν δικαιώματα των ίδιων και των γονέων τους σύμφωνα με το νόμο, το Σύνταγμα και τις διεθνείς συμβάσεις.

Στην απόφαση του, το γερμανικό δικαστήριο επικαλείται το δικαίωμα στην ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, στη φυσική ακεραιότητα και στο δικαίωμα στην εκπαίδευση.

Δίπλα στη γενιά των ανθρώπων που δεν πρόκειται να γεννηθεί λόγω μαζικής στείρωσης, θα προστεθεί η γενιά που δεν πρόκειται ποτέ να ενηλικιωθεί λόγω ψυχοβιολογικού ακρωτηριασμού.

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα: Ποιος γονέας είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη για τη ζημιά που προκαλείται στο παιδί του με τη δική του ενεργητική ή παθητική σύμπραξη, ασχέτως αν είναι πλούσιος ή φτωχός;

Ραχήλ Μακρή

π. Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

About Rachel Makri (3266 Articles)
Ραχήλ Μακρή
Αρέσει σε %d bloggers: