Breaking News

Ραχήλ Μακρή: «Η Ελλάδα κυβερνάται από ανδρείκελα» | 10.09.2020

Συνέντευξη της Ραχήλ Μακρή στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» – Αρ. Φύλλου 5240, 10 Σεπτεμβρίου 2020

Στη ραδιοφωνική εκπομπή «ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ» του Κώστα Ουίλς μίλησε η Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και πρώην Βουλευτής κ. Ραχήλ Μακρή.

«Στις 11/2/2016, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ συμφώνησε να παρέχει υποστήριξη για να βοηθήσει στην κρίση των προσφύγων και των μεταναστών, μετά από κοινό αίτημα της Γερμανίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Αυτό το αίτημα που είχε κάνει η ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, προφανώς με υποκίνηση των Γερμανών -της Μέρκελ δηλαδή- μετατράπηκε από το ΝΑΤΟ, από τον Γενικό Γραμματεά, σε τριμερή συμφωνία ΕΕ – ΝΑΤΟ – ΕΛΛΑΔΟΣ και καλά για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών.

Στην έναρξη αυτής της τριμερούς συμφωνίας, εμφανίζεται το ΤΠΚ Κρυσταλλίδης P69, με το τουρκικό F-505 TCG Bafra, να αναχωρούν παρούλα από την Βηρυτό του Λιβάνου προς το Αιγαίο.

Με βάση αυτή τη συμφωνία και ως αποτέλεσμα αυτής, τα τουρκικά σκάφη από το 2016 αλωνίζουν κυριολεκτικά εντός των εθνικών υδάτων με χωροφύλακα τους Γερμανούς.

Ωστόσο, το καταστατικό της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας δεν προβλέπει πουθενά επέμβαση σε κράτος μέλος του για αντιμετώπιση προσφυγικών ζητημάτων, γιατί αυτό αποτελεί αντικείμενο μόνο του ΟΗΕ και μόνο μέσα από τις διεθνείς συνθήκες.

Ως Επικεφαλής και του Μετώπου Νίκης και πρώην Βουλευτής είχα ζητήσει απαντήσεις μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, από τον ΓΓ του ΝΑΤΟ και δεν έλαβα απάντηση. Στην ουσία έβαλα και την φωνή του που έσπευσαν βέβαια να αποκρύψουν. Αυτό τι σημάινει;

Σημαίνει ότι έγινε μια συμφωνία παράνομη και με αυτή τη συμφωνία οι Τούρκοι κατασκόπευαν, έκοβαν βόλτες και εξερευνούσαν ανενόχλητοι το Αιγαίο. Αδιανόητο.

Πήραν τα πολεμικά πλοία…για να περισυλλέξουν πρόσφυγες και να βοηθήσουν υποτίθεται στην διάσωση των προσφύγων και των μεταναστών στο Αιγαίο.

Παραβιάστηκε το καταστατικό και όλοι μαζί συνεννοημένοι, συμφώνησαν να υπονομεύσουν την εθνική ακεραιότητα της χώρας μας υπέρ της Τουρκίας και να εξυπηρετήσουν τα σχέδια της αλώσεως που έχουν στο μυαλό τους εδώ και καιρό.

Όλα αυτά μας αποδεικνύουν ότι λένε ψέματα, ότι έχουν συμφωνήσει να κάνουν τις τεχνικές συνομιλίες και όχι μόνο αυτό, αλλά αν κάποιος δει συνολικά ότι έχουν πράξει μέχρι σήμερα (Συμφωνία ΑΟΖ), που υπέγραψε ο Δένδιας, σε συνδυασμό και με το ότι δεν προσέφυγαν στον ΟΗΕ όταν υπέγραψε η Τουρκία με την Λιβύη το τουρκολιβυκό σύμφωνο, βγάζουμε το συμπέρασμα ότι τα έχουν όλα συμφωνήσει.

Έχουν απασχολήσει και αποπροσανατολίσει τον κόσμο, τρελαίνοντάς τον με το θέμα του ιού, προκειμένου να μην δει την μεγάλη προδοσία που ετοιμάζεται να γίνει και αυτό που θα επικαλεστούν και το έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές από το στόμα της Ντόρας Μπακογιάννη, είναι ότι θα πάνε στη Χάγη σε 20-25 χρόνια για να διαπραγματευτούν. Να διαπραγματευτούν τι; Τα αδιαπραγμάτευτα;

Όταν ήδη από τις συμφωνίες τις όποιες που έχουν υπογράψει, έχει εξαφανιστεί στο Καστελλόριζο μαζί με όλα εκείνα τα στοιχεία που καθορίζουν την ΑΟΖ και τα δικαιώματα που έχει η χώρα μας για την υφαλοκρηπίδα. Έχουν αναγνωρίσει παρανόμως, τουρκική επικράτεια, ανάμεσα στη γραμμή και στην ΑΟΖ στην Κύπρο και στην Τουρκία.

Στην ουσία έχουν μοιράσει τη μισή Κρήτη και όλως τυχαίως εκείνη την πλευρά στην οποία, σύμφωνα με τους τότε καθηγητές Ηλία Κονοφάγο και Αντώνη Φώσκολο, που είχαν αποκαλύψει ότι η Κρήτη πλέει στο πετρέλαιο, εκεί στην λεκάνη του Ηροδότου, εκχώρησαν στους Τούρκους 450 δις ευρώ σε πετρέλαιο.

Αυτά έχουν συμφωνήσει και το παραμυθάκι έρχεται, με το «θα πάμε στη Χάγη».

Παρέδωσαν το Αιγαίο στους Τούρκους σε συμφωνία με τη Μέρκελ γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και ένα μνημόνιο στη μέση, στο οποίο έχουν υποθηκεύσει και τα μελλοντικά αποθέματα του ορυκτού πλούτου και των υδρογονανθράκων που βρίσκονται στην Ελλάδα.

ΚΩΣΤΑΣ ΟΥΙΛΣ: Η Ελλάδα στην πιο κρίσιμη στιγμή της μακραίωνης ιστορίας της, βρίσκεται να κυβερνάται από πολιτικούς νάνους.

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: Πρόκειται για ανδρείκελα. Είναι ένα ανθελληνικό, ελληνόφωνο προσωπικό το οποίο δεν έχει ουδεμία σχέση με Έλληνες. Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι Έλληνας και να πράττεις αυτά που πράττουν. Είναι διορισμένοι για να εκτελέσουν σχέδια τα οποία κατέστρωσαν οι λέσχες στις οποίες ανήκουν.

Τον Μάιο του 2019 λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά της η κ. Κεραμέως συμμετείχε σε αυτή τη συνεδρίαση που είναι όλες μυστικές της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, στην οποία συμμετείχε ο κ. Κίσσινγκερ.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ποιος είναι ο κ. Κίσσινγκερ, και πόσες φορές έχει συναντηθεί με τον Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη.

Ακούστε τη Συνέντευξη εδώ

About Rachel Makri (3266 Articles)
Ραχήλ Μακρή
Αρέσει σε %d bloggers: