Breaking News

Η Ραχήλ Μακρή στο Δημοτικό Συμβούλιο για την δημιουργία δομής στον Γέρακα | 05.03.2020

Στην συνάντηση που είχαμε οι επικεφαλής των παρατάξεων για να ενημερωθούμε από τον διευθυντή της ΜΚΟ, η οποία δεν είναι στην ουσία της εκκλησίας απλά η σύνθεσή της αποτελείται τρεις Μητροπολίτες που έφτιαξαν μία ΜΚΟ όπως μπορεί να φτιάξει ο οποιοσδήποτε στην χώρα αυτή.

Είχε δεσμευτεί λοιπόν, γιατί εμείς δεν μπορούμε να εκπροσωπούμε τους δημότες σε τέτοιες ενημερωτικές…απλά ενημερωνόμαστε, ενημερώνουμε τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας και δεν έχουμε δυνατότητα βέβαια να ενημερώσουμε τους δημότες.

Για αυτό λοιπόν, είχαμε δεσμεύσει και είχε δεσμευτεί ο Αρχιμανδρίτης που δεν είναι εδώ, ότι μετά από τις απαντήσεις που μας έδωσε στα ερωτήματα που τέθηκαν θα ήταν εδώ προκειμένου να πει τα ίδια στους πολίτες και οι πολίτες να θέσουν τα ερωτήματά τους.

Ωστόσο, είμαι εγώ υποχρεωμένη να πω πράγματα τα οποία ειπώθηκαν εκεί για τους κατοίκους τα οποία είναι σημαντικά και βέβαια από την έρευνα που έκανα στην συγκεκριμένη ΜΚΟ μετά την συγκεκριμένη ενημέρωση.

Καταρχήν, να ενημερώσω τους δημότες ότι η ΜΚΟ λέγεται «Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων», στο επίσημο site τους γράφουν τους χρηματοδότες τους.

Χρηματοδότες είναι το KSPM, είναι στην ουσία όπως η Ευαγγελική Εκκλησία της Ρηνανίας και η Ομοσπονδία Προτεσταντικών Εκκλησιών της Ελβετίας, εκκλησιαστικές οργανώσεις όπως η Εκκλησιαστική Επιτροπή για τους Μετανάστες στην Ευρώπη.

Επίσης, λαμβάνει και λάμβανε χρηματοδοτήσεις από φορείς εθνικούς, όπως το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Τ.Π), δηλαδή από τις τσέπες των Ελλήνων φορολογουμένων, το Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, δηλαδή από τις τσέπες των Ελλήνων φορολογουμένων, από ευρωπαϊκούς φορείς (Ευρωπαϊκή Επιτροπής) και διεθνείς.

Συνεργάζεται επίσης, πέρα από τις εκκλησίες που είπαμε οι οποίες είναι εκκλησίες προτεσταντικές και ευαγγελικές, όπως κάποιοι ξέρουμε.

Συνεργάζεται λοιπόν, με το ίδρυμα George Soros, το οποίο σε κάποιο κομμάτι της οργάνωσης με την οποία στην ουσία συνεργάζονται γράφει ότι δεσμεύτηκε σε ένα χαιρετισμό που έκανε, για επανεκκίνηση επιχειρήσεων και πρωτοβουλίες του ιδιωτικού τομέα από πρόσφυγες και μετανάστες ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων και μάλιστα είπαν ότι ο ιδιωτικός τομέας έχει αναγνωρίσει εδώ και καιρό τα οφέλη που μπορούν να αποφέρουν οι πρόσφυγες, ιδίως στο πλαίσιο της γήρανσης του εργατικού δυναμικού και εδώ νομίζω ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Επίσης, η ΜΚΟ αυτή της ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, πέρα από την ευαγγελική εκκλησία της Ρηνανίας και την προτεσταντική εκκλησία για την οποία έχουν γίνει πολλά δημοσιεύματα για τον επικεφαλής της για πολλά θέματα που είχαν προκύψει αλλά δεν είναι επί του παρόντος, συνεργάζεται με τον οργανισμό Ισλαμικής συνεργασίας, τον Ισλαμικό Παγκόσμιο Εκπαιδευτικό Επιστημονικό και Πολιτιστικό Οργανισμό (ICESCO) κ.α., αλλά δεν θα μπω στα περαιτέρω, τα αναφέρω γιατί: Έχουμε λοιπόν μία ΜΚΟ, που συνεργάζεται με τις εκκλησίες της Γερμανίας και με την Ελβετία σχεδόν με το Ελβατικό κράτος, έχουμε λοιπόν μία χώρα η οποία αυτή τη στιγμή είναι κατεστραμμένη οικονομικά και έχει σοβαρά προβλήματα.

Έχουμε λοιπόν χθες, μία απόφαση της Γερμανικής βουλής που δεν αποδέχτηκε ούτε ένα ασυνόδευτο προσφυγόπουλο, ούτε έναν πρόσφυγα από την Ελλάδα προκειμένου να την διευκολύνει και στη συγκεκριμένη συνεδρίαση 495 βουλευτές καταψήφισαν, ενώ 117 υπερψήφισαν.

Οι πολίτες δε της Ελβετίας, κλήθηκαν σήμερα να ψηφίσουν σε ένα δημοψήφισμα σχετικά με την  πρόταση του Ελβετικού  Λαϊκού Κόμματος (SVP),να απελαύνονται αλλοδαποί όταν παραβιάζουν τον νόμο, πρακτικά για οποιοδήποτε αδίκημα: από την παραβίαση του ορίου ταχύτητας ως την ανθρωποκτονία.

Τα μέλη του λαϊκού κόμματος  υποστηρίζουν,  ότι αλλοδαποί διαπράττουν το 73% των διαρρήξεων, το 61% των βιασμών και το 58% των ανθρωποκτονιών στην Ελβετία, επικαλούμενοι τις στατιστικές της αστυνομίας.

Οι Έλληνες στην Χίο, στην Λέσβο και τον Έβρο, με πολλούς Δημάρχους, τοπικούς παράγοντες, αγρότες και πολίτες αυτής της χώρας, δίνουν την μάχη πιασμένοι χέρι – χέρι με τα σώματα ασφαλείας, τους στρατιώτες μας, τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και την ίδια ώρα σε αυτόν τον Δήμο, ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε την προσπάθεια συγκεκριμένων παρατάξεων, συγκεκριμένων χώρων και της Δημοτικής Αρχής να επιβάλλουν με το έτσι θέλω σε μία κοινωνία η οποία δεν θέλει και δεν ρωτήθηκε δομή σαράντα ασυνόδευτων υποτιθέμενων ανήλικων Αφγανών, στην θέση ΔΕΣΗ ΓΕΡΑΚΑ, μια προσπάθεια που ξεκίνησε από την προηγούμενη θητεία αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει προφανώς για λόγους πολιτικού κόστους και γιατί έχασε η προηγούμενη κυβέρνηση, την κυβέρνηση για να έρθει η ώρα να ολοκληρωθεί το έγκλημα κατά της τοπικής κοινωνίας.

Μια προσπάθεια που σταμάτησε χάρη στην αντίσταση των κατοίκων και μελών της παράταξής της «άλλης Πόλης», μια προσπάθεια που οδήγησε σε προσωπικές απειλές, σε εκβιασμούς των κατοίκων από τους γνωστούς μετακινούμενους μισθοφόρους του Σόρος που με την υποκίνηση συγκεκριμένων κέντρων προέβησαν σε ύβρεις, απειλές και τρομοκρατικές επιθέσεις στο πρόσωπό μου και στο προεκλογικό μου γραφείο.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την δημιουργία μιας τέτοιας δομής 40 Αφγανών απροσδιόριστης ηλικίας. Στο Αφγανιστάν δεν υπάρχει πόλεμος, είναι απορίας λοιπόν άξιο πως κατάφεραν  παιδιά να διασχίσουν το Αφγανιστάν, την Τουρκία και να πληρώνουν κυκλώματα λαθρεμπόρων για να περάσουν στην Λέσβο.

Δεν διασφαλίστηκε ότι πρόκειται για αυτό το ηλικιακό φάσμα και για ανήλικα και αν είναι ας πούμε ανήλικα, αυτό που είναι πρέπον να γίνει είναι μέσω της Πρεσβείας που λειτουργεί στην χώρα κανονικά γιατί δεν είναι εμπόλεμη ζώνη να επιστρέψουν στο Αφγανιστάν και εκεί που πρέπει να ζήσουν.

Αυτό που θα προκληθεί και αυτό που είναι στόχος, είναι η αναστάτωση και η ανασφάλεια στην τοπική κοινωνία ιδίως  στην νεολαία  και τις γυναίκες, γιατί έχει αποδειχτεί όπου έχουν λειτουργήσει τέτοιες δομές ότι δεν ενσωματώνονται στην κοινωνία ότι  δημιουργούνται προβλήματα και ο στόχος είναι η διατάραξη της κοινωνικής συνοχής και της οικονομικής ζωής στην πόλη.

Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλη την Ελλάδα, πέρα από αυτό και σε όλους τους Έλληνες όχι τους ελληνόφωνους, ότι δεν πρόκειται ούτε για προσφυγικό, ούτε για μεταναστευτικό αλλά για μία χρηματοδοτούμενη εισβολή στα πλαίσια υβριδικού πολέμου της Τουρκίας και της Γερμανίας εναντίον της Ελλάδας.

Πρόκειται για μία συνεχιζόμενη, ανεξέλεγκτη εισροή ανθρώπων, εκ των οποίων ένα ελάχιστο ποσοστό είναι πραγματικοί πρόσφυγες σε ένα ουσιαστικά χρεοκοπημένο και εξαθλιωμένο από τα μνημόνια κράτος.

Πρόκειται για μία παράλογη, προκλητική και απαράδεκτη πολιτική εκ μέρους όλων όσων  συναινούν με ανθρωπιστικό πρόσχημα και επιτρέπουν την ανεξέλεγκτη και ύποπτη δράση οργανώσεων που δεν ελέγχονται με σκοπό τον πλουτισμό.

Πρόκειται για μία ξεκάθαρη εκμετάλλευση ανθρώπων, για την δημιουργία μίας σύγχρονης παγκόσμιας τάξης εξαθλιωμένων προς εκμετάλλευση και όλα αυτά με την χρηματοδότηση εξωθεσμικών κέντρων.

Από στρατηγικής άποψης, είναι  πασιφανές πως πρόκειται για  υποκινούμενη εισροή  από την Τουρκία ως όπλο για τη δημιουργία στην Ελλάδα πολυπληθούς ισλαμικής μειονότητας, η οποία, είτε με αυθόρμητη είτε με προκληθείσα αντιπαράθεση, θα μπορεί στο μέλλον να χρησιμοποιηθεί καταλλήλως, όπως ακριβώς έγινε και στην Κύπρο.

Ο υβριδικός αυτός πόλεμος έχει σκοπό την εθνοκάθαρση των νησιών χωρίς σφαγή, με πολιορκία των νησιωτών από εισβολείς μέχρι την εκδίωξη των ντόπιων και το σχέδιο προβλέπει μη αντιστρέψιμο εποικισμό από στρατό του Ισλάμ  μέχρι τον Μάρτιο του 2021.

Σκοπεύουν την αντικατάσταση του πληθυσμού και του Έθνους από εισβολείς. Όρο που νομιμοποίησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός ουσιαστικά παραδεχόμενος με αυτό τον τρόπο ότι όλοι οι παράνομοι έποικοι, ιδίως οι «νέοι» επιλέγονται και ελέγχονται ολοκληρωτικά από τους Τούρκους και είναι εκπαιδευμένοι για «ανορθόδοξο πόλεμο», όπως έδειξε και η  εκμετάλλευση ενός αριθμού  παιδιών και γυναικών που χρησιμοποιούν αδίστακτα ως «ανθρώπινες ασπίδες».

Ο στόχος δεν είναι μόνο η εισβολή και ο εποικισμός, αλλά ο εξαναγκασμός των «ιθαγενών» Ελλήνων σε φυγή από περιοχές που «μπολιάζονται» με αλλοεθνείς και με αλλόθρησκους.

Την ώρα λοιπόν, που ο  Ελληνισμός στα νησιά μας, στον Έβρο στην ουσία αντιστέκεται στην υβριδική εχθρική εισβολή. Εμείς ντροπιαστικά συνεδριάζουμε για να αποδεχτούμε δομές αγνοώντας την μάχη που δίνουν οι τοπικές κοινωνίες στον Έβρο, αντιμετωπίζοντας χημικά που πετάνε δήθεν μετανάστες.

Οι Έλληνες βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή της Παγκόσμιας Αντίστασης στην Βαρβαρότητα που κινείται εντός και εκτός των Τειχών του Πολιτισμού.

Η πρώτη μάχη δόθηκε και κερδήθηκε σε ηθικό ή ψυχολογικό επίπεδο, στην Χίο, στην Λέσβο και στον Έβρο. Είναι ανεπίτρεπτες τέτοιες συνεδριάσεις, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να αποφασίζουμε εμείς, προτείνω να γίνει στην ουσία, λαϊκό δημοψήφισμα, όπως προβλέπει ο νέος νόμος, να αποφασίσουν οι δημότες και οι κάτοικοι αυτής της περιοχής αν θέλουν ή δεν θέλουν τέτοιες δομές, δεν μπορούμε να πάρουμε τέτοιες αποφάσεις.

Από την πλευρά την δική μου, είμαι ξεκάθαρη, όπως ήμουν ξεκάθαρη πάντα χωρίς φόβο παρόλο τους τραμπουκισμούς, τις απειλές κατά της ζωής μου και κατά των παιδιών μου.

Ο καθένας να αναλογιστεί τις ευθύνες του, από την πλευρά μου λέω όχι στον εποικισμό της πατρίδας μου.

Και επειδή είναι εδώ πέρα οι «ανθρωπιστές και οι φιλάνθρωποι» οι οποίοι δεν έχουν ούτε ένα παιδί στο σπίτι τους, να πούμε τι λένε συγκεκριμένοι ακτιβιστές Γερμανοί, όπως η Rebecca Sommer μια Γερμανίδα διεθνούς εμβέλειας καλλιτέχνης,  πολλαπλώς βραβευμένη σκηνοθέτης η οποία κατείχε ειδική συμβουλευτική θέση στη κεντρική βάση των Ηνωμένων Εθνών ECOSOC, ίδρυσε και καθοδηγεί την οργάνωση η οποία ασχολείται με δίκτυο που υποστηρίζει τους πρόσφυγες έχει δηλώσει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη της σε επίσημη εφημερίδα στην Πολωνία ότι:

«Η συντριπτική πλειοψηφία των λεγόμενων προσφύγων και μεταναστών, από το έτος του 2015 μέχρι και σήμερα είναι άνδρες. Όμως είχαμε ειδικά τα τελευταία χρόνια πολλές περιπτώσεις επανένωσης οικογενειών και για αυτό το λόγο διασπείρουν τα λόμπι των προσφύγων τον μύθο, ότι τράπηκαν σε φυγή από τις πατρίδες τους αποκλειστικά και μόνο οικογένειες, γυναίκες και παιδιά, που δραπέτευσαν στην Γερμανία για να γλιτώσουν από τις βόμβες και τις οβίδες στη πατρίδα τους.

Σε άλλο σημείο: «Σχετικά  με τους ασυνόδευτους ανήλικους, οι οποίοι έχουν προσαρμοστεί επαρκώς μετά από δύο- τρία χρόνια, και έχουν συνάψει λόγω της φοίτησής τους σε γερμανικό σχολείο φιλίες με Γερμανούς εφήβους, καθώς έχει συμβάλλει σε αυτό ένα πολύ εξελιγμένο δίκτυο ειδικά εκπαιδευμένων κοινωνικών λειτουργών, οι οποίοι τους εισήγαγαν στον δικό μας πολιτισμό και στο δικό μας σύστημα αξιών.

Η κοπιαστική εργασία μας όπως γίνεται καπνός, όταν επανενώνεται ο έφηβος με την οικογένειά του.  Εκεί που ο έφηβος πρόσφυγας μας αντιμετώπιζε με περιέργεια και χωρίς προκαταλήψεις, μετά την επανένωση μας αντιμετωπίζει σε χρόνο μηδέν με απόρριψη, με περιφρόνηση του μη μουσουλμανικού τρόπου ζωής μας, επειδή η οικογένεια του εφήβου που βρίσκεται στα παρασκήνια, τον απορρίπτει.

Συνοδεύω πρόσφυγες, οι οποίοι πρέπει να εκμάθουν την αλφαβήτα. Οι περισσότεροι ζουν από κρατική βοήθεια, ελάχιστοι μιλούν την γερμανική γλώσσα και εργάζονται μετά από τρία χρόνια παραμονής και άλλα πολύ ενδιαφέροντα».

Κλείνω εδώ, και εγώ όχι.

About Rachel Makri (3266 Articles)
Ραχήλ Μακρή
Αρέσει σε %d bloggers: