Breaking News

Ραχήλ Μακρή: «Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παλλήνης εξαπατά τους Δημότες με την επέκταση του φυσικού αερίου, για να υφαρπάξει ακόμη μια φορά την ψήφο τους υποτιμώντας την νοημοσύνη τους. Αιδώς»

21 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Με έκπληξη παρέλαβα σήμερα στο γραμματοκιβώτιο μου, αίτηση του Δήμου Παλλήνης με θέμα «ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ», στην οποία ζητείται από τους Δημότες να δηλώσουμε το ενδιαφέρον μας και να αιτηθούμε, όπως ο Δήμος Παλλήνης εξετάσει την περίπτωση επέκτασης της παροχής φυσικού αερίου για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Αίτηση στα γραμματοκιβώτια των Δημοτών για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους εξαπάτησής τους και την δημιουργία αίσθησης, ότι θα συνδεθούν με οικιακό ή επαγγελματικό φυσικό αέριο, την ώρα που αυτό είναι εντελώς αναληθές.

Η αλήθεια είναι, ότι εξαιτίας της ανικανότητας του, η Διοίκηση του Δήμου Παλλήνης κατάφερε  ακόμη  ένα επίτευγμα, ο Δήμος να μην συμπεριλαμβάνεται στον σχεδιασμό επέκτασης  του δικτύου στον Δήμο μας από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής μέχρι το 2022 https://www.aftodioikisi.gr/oikonomia/epektasi-tou-diktyou-fysikou-aeriou-se-38-dimous-tis-attikis-lista/  την ώρα που οι όμοροι δήμοι όπως της Πεντέλης έχουν ενταχθεί.

Προκειμένου, λοιπόν, να παρουσιαστεί έργο και να εξαπατηθούν οι Δημότες για την υφαρπαγή της ψήφου τους, την 10.12.2018 ο Δήμος ενέκρινε δαπάνη Διακόσιες Ογδόντα Χιλιάδες Ευρώ (280.000,00) ευρώ, ώστε η εταιρεία να δεχτεί να παρεκκλίνει του σχεδιασμού και να προβεί  στην σύνδεση  με το δίκτυο φυσικού αερίου για την εξυπηρέτηση ενεργοβόρων κτιρίων και εγκαταστάσεων του Δήμου, δηλαδή, για να συνδεθούν μόνο Δημοτικές εγκαταστάσεις (Δημαρχείο, σχολεία, Αθλητικά κέντρα).

https://diavgeia.gov.gr/doc/625%CE%91%CE%A9%CE%9E%CE%9A-%CE%921%CE%A9?inline=true&fbclid=IwAR1ZMZhHKzH8UrTNaLHd1BgXfdymzNgSPleogchkD4-4uus5iKUeeS4IsV8.

Όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα και τις ανακοινώσεις της εταιρείας http://www.capital.gr/epixeiriseis/3316352/fuli-pallini-aspropurgos-apoktoun-fusiko-aerio-eos-to-2022, μέχρι το έτος 2022 σε όλο τον Δήμο Παλλήνης οι συνδέσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κολυμβητήριο, στα δημοτικά και σχολικά κτίρια και ίσως στα κέντρα του Γέρακα και της Παλλήνης.

Στην υπόλοιπη περιοχή όπως αποδεικνύεται, η επέκταση του δικτύου θα γίνει μετά το 2022.

Τα ερωτήματα λοιπόν, που γεννούνται είναι:

  • Γιατί, ενώ ο αγωγός περνά μέσα από την πόλη, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παλλήνης δεν ενήργησε τόσα χρόνια να μας εντάξει στην επέκταση του φυσικού αερίου και ζημίωσε τον Δήμο με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε κατανάλωση πετρελαίου;
  • Γιατί, ενώ γνωρίζει ότι το δίκτυο δεν θα επεκταθεί πλην των εξαιρέσεων για τις οποίες πληρώθηκαν 280.000,00 € προεκλογικά, βάζει τους Δημότες να καταθέτουν αιτήσεις επέκτασης το 2018;

Η Διοίκηση του Δήμου Παλλήνης, είναι έκθετη πολιτικά και ηθικά.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την επιμονή σε όρους  που καταστρατηγούν τις αρχές της διαφάνειας και της ίσης μεταχείρισης.

Δύο τινά συμβαίνουν. Ή πρόκειται για αδιαμφισβήτητη ανικανότητα, ή κοροϊδεύουν σύσσωμοι Δημοτική Αρχή και Αντιπολίτευση τους Δημότες.

Και στη μία και στην άλλη περίπτωση, η Διοίκηση του Δήμου πρέπει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις.

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει παιχνίδια με το δημόσιο χρήμα και να κοροϊδεύει τους Δημότες θεωρώντας τους ιθαγενείς.

Ραχήλ Μακρή 

Υποψήφια Δήμαρχος

Παλλήνης – Γέρακα – Ανθούσας 

About Rachel Makri (3265 Articles)
Ραχήλ Μακρή
Αρέσει σε %d bloggers: