Breaking News

Η Ραχήλ Μακρή προς Μαρία Κόλλια: ««Υπέγραψες» μια συνειδητά εχθρική πράξη κατά των Ελλήνων. Είσαι υπόδικος για την προδοσία του έθνους»

29 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για την μη παρουσία της Σερραίας Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης,  στην παρέλαση της απελευθέρωσης των Σερρών

Η Σερραία Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, δεν παρευρέθηκε σήμερα στην παρέλαση για την απελευθέρωση των Σερρών ούτε ως εκπρόσωπος του τόπου που την εξέλεξε, ούτε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης που την διόρισε σε υπουργικό θώκο με αντάλλαγμα την στήριξή της για να υπογράφει σοβαρές Εθνικές Μειοδοσίες σε βάρος της Μακεδονίας.

Και όχι μόνο δεν παρευρέθηκε αναλαμβάνοντας την πολιτική της ευθύνη, αλλά εμπαίζει τους πολίτες της εκλογικής της περιφέρειας με το ψευδές επιχείρημα δεν θα ψηφίσω στην Βουλή την συμφωνία.

Μια Συμφωνία, που πραξικοπηματικά και τελεσίδικα, αδιάφορα από την κύρωση της από το ελληνικό κοινοβούλιο παραχωρεί στα Σκόπια πολύ περισσότερα από αυτά τα οποία οι κυβερνήσεις υποτίθεται πως διαπραγματεύονταν επί 27 χρόνια με την Ελλάδα.

Προσφέρει ουσιαστικά, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, «μακεδονική» ταυτότητα σε ένα τεχνητό έθνος – κράτος που δεν έχει την παραμικρή ιστορική, γεωγραφική, πολιτιστική ή γλωσσική σχέση με την ελληνική Μακεδονία του απώτερου και του πρόσφατου παρελθόντος.

Νομιμοποιεί, εκτός από τον σφετερισμό ενός πανάρχαιου και ενδόξου ελληνικού ονόματος, την ιδιοποίηση μιας ψευδεπίγραφης, διαστρεβλωμένης και παραπλανητικής «εθνικής παράδοσης», η οποία λαμβάνοντας κρατική υπόσταση, καταδικάζει σε αφανισμό την αληθινή συμβολή του Μακεδονικού χώρου στον οικουμενικό ελληνισμό.

Μια συμφωνία, που αναγνωρίζει μια συνειδητή εχθρική πράξη κατά των Ελλήνων, από την ίδια τους την πολιτική ηγεσία που εξέλεξαν ακριβώς για να διασφαλίσει το αντίθετο.

Μια εχθροπραξία, καθοδηγούμενη με δόλο, απάτη και πραξικοπηματική λογική, που καταφέρνει για πρώτη φορά καίριο πλήγμα στον σκληρό πυρήνα της εθνικής υπόστασης και κυριαρχίας, τόσο της μεταπολεμικής ελλαδικής επικράτειας, όσο και του Ελληνισμού ως παγκόσμιας κοινότητας ανθρωποκεντρικών αξιών και νοήματος ζωής.

Μια διάπραξη εθνικής αυτοχειρίας σε καιρό ειρήνης που δεν έχει προβλεφθεί και στιγματιστεί από το Διεθνές Δίκαιο, ενώ μπορούμε να επισημάνουμε κάποια σημεία πολλαπλής απάτης στο κείμενό της, που καθιστούν την «τελική συμφωνία» εξόφθαλμα ετεροβαρή, αλυσιτελή, ασαφή και αυτοαναιρούμενη, δηλαδή άκυρη στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών και κάθε πολιτισμένου ανθρώπου με στοιχειώδεις γνώσεις Ιστορίας και ελάχιστη ευγνωμοσύνη για την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.

Η συμφωνία των Σκοπίων που υπέγραψε η κυβέρνηση, της οποίας είσαι μέλος ως Υπουργός στις Πρέσπες, στο ίδιο μέρος δηλαδή, όπου ο αρχιτέκτονας του Εμφυλίου Πολέμου 1946 – 49, αναγνώρισε αποσχιστικά δικαιώματα επί ελληνικών εδαφών της Μακεδονίας στους Σλάβους συμμάχους των κομμουνιστών της περιοχής, φέρει την υπογραφή σου και σε καθιστά υπόδικο έσχατης προδοσίας κατά το άρθρο 138 του ποινικού κώδικα. 

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης 

About Rachel Makri (3266 Articles)
Ραχήλ Μακρή
Αρέσει σε %d bloggers: