Breaking News

Απάντηση Ραχήλ Μακρή στις συκοφαντίες του Πάνου Καμμένου στην εκπομπή «Ενικός» του Νίκου Χατζηνικολάου στις 15.02.2016

16 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ραχήλ Μακρή: ‘’Ο Αίαντας επέπληξε, με τη φράση «Αιδώς Αργείοι», όσους τρέμοντας από τον φόβο πυρπόλησης των πλοίων τους, από τους Τρώες, ετοιμάζονταν να ρίξουν τις ασπίδες και να τραπούν σε φυγή από το κοινό μέτωπο. Μαθήματα ιστορίας σε όσους λιγοψυχούν από τις απειλές ή τα θέλγητρα της όποιας «σατραπείας» και προσφέρουν γη και ύδωρ στον εχθρό.

Σε όσους, για να μην απολογηθούν για τις επονείδιστες ηθικά πράξεις τους κραυγάζουν ό,τι φοβούνται ότι θα ακούσουν. Τα κοντοπίθαρα ποδαράκια του εγωισμού, τα μαύρα κοράκια της αποστασιοποίησης από την πραγματικότητα και η ανεπάρκεια μιας προβληματικής ψυχοσύνθεσης δύνανται να μου επιτίθενται όταν θέλουν να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τα πραγματικά σκάνδαλα της Συγκυβέρνησης τους.

Οι λέξεις χάνουν το νόημά τους. Οι έννοιες διαστρεβλώνονται από ημιμαθή μηδενικά, η ιστορία μετατρέπεται σε ατάκα και οι θεσμοί βιάζονται προς τέρψη των οφθαλμών και των συμφερόντων όσων παραμυθιάζουν τους πολίτες, για να τους κρατήσουν στην αποχαύνωση. Πετούν την μπάλα στην εξέδρα και αγωνίζονται στην αποφυγή απαντήσεων για την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, την εκχώρηση του ορυκτού πλούτου της χώρας από αυτούς που δεν τους ενδιέφεραν τα ουφίτσια, αλλά η πατρίδα.

Οι μεθοδεύσεις τους δεν με αγγίζουν. Ακόμα και φιμωμένη με εντολές σε φίλους καναλάρχες, διαθέτω την φωνή της αλήθειας, της καθαρότητας, της συνείδησης, της εντιμότητας της γνώμης και δυστυχώς για εσάς της απόλυτης επιβεβαίωσης μου στα μάτια των πολιτών. Επιστρατεύστε εφιάλτες, μεθοδεύστε τερτίπια ,παραβιάστε την λαϊκή εντολή, θα είμαι πάντα εκεί, γιατί η ηθική δεν κουκουλώνεται στην λάσπη.

Σε όλα αυτά απαντάω με λόγια βγαλμένα από την καθαρή ευφυΐα και την αγέρωχη συνείδηση πραγματικών Ελλήνων, όπως ο Κώστας Βάρναλης: «Με ζήλο στα σκολειά της προδοσίας του σάπιου αιώνα σέπεται η γενιά! Χαίρονται της σκλαβιάς την ξεγνοιασιά και τρέμουν του λαού την παρουσία»’’.

                                                                            

         Ραχήλ Μακρή

           www.rachelmakri.com

 

Απομαγνητοφώνηση του βίντεο:

Π. Καμμένος: Να πούμε και για ένα e-mail που κυκλοφορεί;

Ν. Χατζηνικολάου: Πείτε μου, ναι.

Π. Καμμένος: Επειδή η κ. Μακρή έχει πάρει όλους τους δημοσιογράφους…

Ν. Χατζηνικολάου: Ααα, έχετε δίκιο το είχα σημειωμένο να σας ρωτήσω. Για την σίτιση των μεταναστών στα Hot Spot.

Π. Καμμένος: Γελάει όλος ο κόσμος. Με πήρε ένας δημοσιογράφος, με τον οποίο συνήθως έχουμε αντιπαράθεση και είμαστε και στα δικαστήρια και μου λέει σε παίρνω τηλέφωνο, γιατί με έχει πάρει η Ραχήλ 50 φορές να βγάλω ένα δημοσίευμα λέει, ότι δίνουμε απευθείας ανάθεση σε Hot Spot, φαγητά σίτιση κτλ. Απάντηση: Όσο και αν ψάξουν, δεν πρόκειται να γίνει απευθείας ανάθεση σε κανέναν. Θα γίνουν διαγωνισμοί με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε τοπικό επίπεδο, να δώσουμε την δυνατότητα στα νησιά να τροφοδοτούν τα Hot Spot τα ντόπια πρώτα και με προτίμηση και εν συνεχεία με διαγωνισμό κοινά αποδεκτό με τα Ευρωπαϊκά standards θα γίνει. Δεν πρόκειται να πάρει απευθείας ανάθεση κανείς, όσο εμπλέκεται το Υπουργείο Άμυνας.

Δείτε το βίντεο εδώ:

About Rachel Makri (3265 Articles)
Ραχήλ Μακρή
Αρέσει σε %d bloggers: