Ραχήλ Μακρή: «Οι δανειστές θα ζητούν συνεχώς νέα μέτρα» | 22.07.2015
Απόσπασμα της από 22 Ιουλίου 2015, ομιλίας της βουλευτή Ν. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή στην Επεξεργασία και Εξέταση του σχεδίου νόμου «Επείγοντα μέτρα εφαρμογής του ν.4334/2015»
Ραχήλ Μακρή: Οι καταθέσεις, για τις οποίες, τόσο αγωνιούν ορισμένοι, θα γίνουν έρμαια των τραπεζιτών, όπως έγιναν και τα λεφτά της ανακεφαλαιοποίησης, που πλήρωσαν οι φορολογούμενοι. Οι θυσίες του ελληνικού λαού θα εξανεμίζονται για το τίποτα και συνέχεια θα ζητούνται νέα μέτρα.
Σ’ αυτόν, λοιπόν, το δημοσιονομικό και πολιτικό κατήφορο, αρνούμαι να βάλω την υπογραφή μου, ούτε κρύβομαι πίσω από δικαιολογίες μηδενικής ουσίας, ούτε εξυπηρετώ τοκογλύφους ή οποιαδήποτε άλλα συμφέροντα. Το μόνο που θα εξυπηρετήσω είναι τους Έλληνες πολίτες και το έθνος.
Αυτά είναι τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές
19 Απριλίου 2016
http://www.tanea.gr/news/politics/article/5352390/ayta-einai-ta-metra-poy-zhtoyn-twra-oi-daneistes/
23 Σεπτεμβίου 2016
http://www.enikonomia.gr/economy/117956,vomva-apo-to-dnt-zita-nea-meiosi-stis-syntaxeis.html
Δείτε όλη την ομιλία εδώ: http://wp.me/p53plE-1t6