Breaking News

Άρθρο της Ραχήλ Μακρή: Είστε συνωμοσιολόγοι, φανατικοί και τρελοί

Άρθρο της Ραχήλ Μακρή στην εφημερίδα το ΧΩΝΙ: Είστε συνωμοσιολόγοι, φανατικοί και τρελοί

31 Αυγούστου 2014

Σε κάθε συνεδρίαση για σοβαρά θέματα από την αρχή της κρίσης το Ελληνικό Κοινοβούλιο  υποφέρει από συγκεκριμένη νοοτροπία, συγκεκριμένη στάση ζωής, από συγκεκριμένη ψυχωτική συμπεριφορά, εάν θέλετε, από κουστουμαρισμένους συνομιλητές του ΔΝΤ που βρίζουν για να καλύψουν ένα ψέμα.

Είναι τόσο προφανής η έλλειψη επιχειρημάτων στους πρασινογάλαζους νταήδες ρήτορες, που δεν διστάζουν να καταφύγουν στα ψέματα για να δώσουν ένα επίπλαστο επιχείρημα στους αδύναμους και άβουλους πολίτες που τους πιστεύουν ακόμα.

Ξεπουλούν την δημόσια περιουσία και ισχυρίζονται ότι σώζουν την Χώρα.

Οδηγούν στον οικονομικό μαρασμό και την εξαθλίωση σχεδόν το σύνολο των Ελληνικών Νοικοκυριών και μιλούν για μονόδρομο.

Η λογική του ντελάλη κακοτυπωμένων εγχειριδίων, που συγχωνεύουν με χυδαίο τρόπο την σοφία των αρχαίων στοχαστών με την τρέλα νέων σχολιαστών και τυπώνονται φτηνά, αφού πνευματικά δικαιώματα δεν υπάρχουν, αποκαλύπτει με άκομψο τρόπο το τελευταίο καταφύγιο του παλαιοκομματισμού.

Ο Γεωργιάδης που έκλαιγε για μια υπουργική θεσούλα, για να μπορεί να γυρίσει στο σπίτι του, όπως ισχυρίζονται οι κακές γλώσσες ότι έλεγε, αυτό που έκανε είναι να αποκαλύψει την αλήθεια για όλη την Συγκυβέρνηση.

Η Κεφαλογιάννη όταν νομοθετούσε φοροαπαλλαγές σε υποτιθέμενους χορηγούς του Ελληνικού τουρισμού , που θα είχαν φυσικά συνάψει σύμφωνο με την «πιο πετυχημένη υπουργό», δήλωνε ότι βρίσκεται στην αίθουσα γιατί είναι υποχρεωμένη… Εάν δηλαδή δεν ήταν υποχρεωμένη, θα έστελνε το νομοθέτημα με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Βλέπεται τα μαθήματα από την τρόικα αποδίδουν. Ο Παπακωνσταντίνου μετά το συμβούλιο υπουργών δήλωνε ότι μπορεί να νομοθετεί εκτός Συντάγματος. Ο κώδικας δικηγόρων φαίνεται ότι ήρθε με email και κατατέθηκε στη βουλή κακομεταφρασμένος. Ο νόμος άλλοθι για τους δανειολήπτες, παρείχε διευκολύνσεις μόνο σε ανέργους που πλήρωναν κανονικά τις δόσεις τους, χωρίς να έχουν εισόδημα, ακίνητη περιουσία ή καταθέσεις στην τράπεζα.

Το φορολογικό καταργούσε κάθε είδους φοροαπαλλαγές την στιγμή που ο Στουρνάρας χάριζε 3,6 δις ευρώ στον Σάλλα της τράπεζας Πειραιώς για να εξασφαλίσει την θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ο ΕΝΦΙΑ ψηφιζόταν ονομαστικά από όλους τους γαλαζοπράσινους Βουλευτές ενώ εκπρόσωποι των εφοριακών καταγγέλουν ότι παρέλαβαν το κείμενο εφαρμογής του στα Αγγλικά.

Όλα αυτά πως μπορούν να θεμελιωθούν με πραγματικά στοιχεία;

Βλέπετε  τα αληθινά δεδομένα έχουν την κακή συνήθεια να λένε την αλήθεια. Η αλήθεια δεν συμφέρει τον όποιο μειοδότη του δημόσιου πλούτου, ο οποίος έχοντας βάλει την αξιοπρέπεια του ως παρακαταθήκη, αγωνίζεται για τα αφεντικά του προκειμένου να εξασφαλίσει το ξεροκόμματο της προδοσίας.

Ο Στουρνάρας αρνήθηκε δημόσια να απαντήσει στις επανειλημμένες ερωτήσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου για τα ομόλογα που η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και άλλοι μηχανισμοί αισχροκέρδειας είχαν αγοράσει στο 20% της αξίας τους και ο αξιότιμος τεχνοκράτης σημιτικός συνεργάτης τα πλήρωνε στο 100% της αξίας αυτής.

Στα μάτια των ανόητων όμως αυτός και οι άλλοι αποτυχημένοι ήταν φορείς σοβαρότητας. Τι και εάν είχαν ρίξει έξω την Εμπορική τράπεζα και όπως ακούγεται από παροικούντες στον τραπεζικό τομέα αγόραζαν δάση στην Σιβηρία για να καλύψουν τα αποτελέσματα της κακοδιαχείρισης τους. Η ΝΔ συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ, γιατί αυτό είχε στενές σχέσεις με τους καναλάρχες και τους μεγαλοεκδότες. Τα κανάλια ανέλαβαν να μετατρέψουν τον συρφετό σε ομάδα σταθερότητας, τον ανίκανο σε ογκόλιθο συνεχούς εργασίας και τα μηδενικά σε νούμερα.

Γι’ αυτό ο Γεωργιάδης αντεπιτίθεται με ύβρεις στο ΧΩΝΙ. Γνωρίζει ότι το κατά κεφαλήν εισόδημα στην Ελλάδα δεν είναι 27 χιλιάδες δολάρια αλλά γύρω στα 12 χιλιάδες ευρώ. Γνωρίζει ακόμα ότι η Αργεντινή από τότε που έδιωξε το ΔΝΤ ανεβάζει συνεχώς το κατά κεφαλήν εισόδημα των πολιτών της. Εξακολουθεί όμως να λέει ψέματα και να απαιτεί συγνώμη όταν τον πιάνουν στα «πράσα» γιατί τα μεγάλα κανάλια δεν θα τον αποκαλύψουν και οι «σοβαρές», ο θεός να τις κάνει εφημερίδες, θα τον καλύψουν. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κάλυπταν τον Μητσοτάκη και τους προκατόχους του, που βάφτιζαν τις απολύσεις ως κινητικότητα και διαθεσιμότητα. Τώρα δηλώνουν ότι οι πρώτοι που θα απολυθούν θα είναι αυτοί που βρίσκονται στην συγκεκριμένη κατάσταση, ξέχασαν ότι όταν τους αποκαλύπταμε μας έλεγαν «τρελούς, κουμουνιστές, συνωμοσιολόγους, » αντί να παραδεχτούν ότι είχαμε δίκιο.

Το ψέμα του Γεωργιάδη για την Αργεντινή μπορεί να φαίνεται αθώο. Όμως η ανικανότητα του στο Υπουργείο Υγείας στοιχίζει ανθρώπινες ζωές. Πριν λίγες μέρες μια νεαρή κοπέλα στο νομό Κοζάνης ξεψύχησε γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο να την μεταφέρει μια απόσταση 20 λεπτών. Κάτοικοι και φορείς του νομού καταγγέλλουν το απόλυτο χάλι που δημιούργησε η διοίκηση Γεωργιάδη, που απέλυσε τους οδηγούς ασθενοφόρων των Νοσοκομείων, των κέντρων υγείας , διέλυσε το ΕΚΑΒ, αδιαφόρησε για την στελέχωση των νοσοκομείων και υποβάθμισε την υγεία στην Δυτική Μακεδονίας παρά τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις μου στο κοινοβούλιο.

Αδιαφορούσε να απαντήσει, ενώ ήταν υποχρεωμένος, αδιαφόρησε για την επιστολή που του έστειλα και του επεσήμανα τα προβλήματα καθώς και ότι οι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας απαιτούν έργα και όχι θεατρινισμούς. Αυτός αδιαφόρησε, το μόνο που έλαβε υπόψη του από τον Ν Κοζάνης ήταν συστατική επιστολή του Μιχάλη Παπαδόπουλου που σύστηνε ως άτομο αμέμπτου ηθικής και επιστημονικής κατάρτισης, τον διοικητή νοσοκομείου που είχε πλαστογραφήσει το πτυχίο του ξαδέρφου του και τον διορισμό με αναξιοκρατικά και κομματικά κριτήρια διοικητές σε νοσοκομεία που δεν διαθέτουν γιατρούς.

Αυτή είναι η ηθική της Συγκυβέρνησης, μπροστά στην κομματική εξυπηρέτηση όλα επιτρέπονται και τα ψέματα και ο βιασμός της αλήθειας και η προπαγάνδα. Άλλωστε με αυτή κυβερνούν.

About Rachel Makri (3254 Articles)
Ραχήλ Μακρή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: