Breaking News

Ραχήλ Μακρή: «Ο φασισμός που ονειρεύεται η συγκυβέρνηση δεν περνά στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία» | 07.03.2013

7 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα επεισόδια, που διαδραματίστηκαν στην Ιερισσό της Χαλκιδικής αναφέρθηκε η Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης και Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κυρία Ραχήλ Μακρή, στην ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου «Επείγουσες ρυθμίσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και άλλες διατάξεις».

“Η προσήλωση της Συγκυβέρνησης στα αστυνομικά μέτρα καθεστώτων άλλων εποχών. περιγράφεται γλαφυρά στο απόσπασμα του κειμένου του Μπέρτολτ Μπρεχτ “Κάθε μαθητής κατάσκοπος. Η μόρφωση, η γνώση είναι άσκοπος”.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της πολιτικής είναι η στάση σας στην Ιερισσό της Χαλκιδικής. Εκεί το πολιτικό προσωπείο της Κυβέρνησης έπεσε. Δεν τους ενδιαφέρει το περιβάλλον, δεν τους ενδιαφέρουν οι επενδύσεις.

Το μόνο που ενδιαφέρει την Κυβέρνηση είναι να λειτουργεί ως αυλικός σε αυτούς στους οποίους ξεπουλάν την Χώρα.

Στην Ιερισσό της Χαλκιδικής κορυφώνεται η επιχείρηση τρομοκρατίας που έχει στήσει η κυβέρνηση στη Χαλκιδική με τη συνδρομή της αστυνομίας, προκειμένου να σταματήσει τον αγώνα των κατοίκων που εναντιώνονται στη μεταλλουργία χρυσού της «Ελληνικός Χρυσός».

Την περασμένη εβδομάδα χτυπούσαν ανηλίκους για να τους αναγκάσουν να δώσουν δείγμα γενετικού υλικού. Σήμερα έχουν εισβάλει απροκάλυπτα και με πρωτοφανή βιαιότητα  σε Σπίτια και Σχολεία με αδικαιολόγητη χρήση χημικών και  προσαγωγές.

Το σκηνικό που δημιουργείται είναι πολεμικό και η κατάσταση βρίσκεται εκτός ορίων, ειδικά μετά τις καταγγελίες για ρίψη δακρυγόνων και στο σχολείο. Υπάρχουν καταγγελίες ότι από τα δακρυγόνα αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα μαθητές.

Συνέλθετε κύριοι της Συγκυβέρνησης. Δεν ξέρουμε εάν αναπολείτε τις εισβολές στρατών κατοχής στην Ελλάδα και εάν φαντασιώνεστε τον εαυτό σας στη θέση του κατακτητή. Δεν μας ενδιαφέρουν τα συμπλέγματα που σας έχουν οδηγήσει σε αυτή την παράνοια.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να συνειδητοποιήσετε ότι ο Ελληνικός Λαός δεν είναι ο εχθρός της Κυβέρνησης του. Σταματήστε να επιτίθεστε στους αθώους πολίτες. Ανακαλέστε άμεσα τις δυνάμεις καταστολής από την Χαλκιδική. Ο φασισμός που ονειρεύεστε δεν περνά στη Χώρα που γέννησε την Δημοκρατία.

Εάν έχετε έστω και τα ελάχιστα ψήγματα αξιοπρέπειας παραιτηθείτε άμεσα, αλλιώς ανατρέξτε στην ιστορία για να δείτε το τέλος που είχαν οι εκάστοτε εφιάλτες.

Η ώρα που θα καεί ο καρνάβαλος πλησιάζει, μαζί του θα καούν και οι ψεύτικες διακηρύξεις σας για προάσπιση των επενδύσεων, εκτός εάν βέβαια εννοείτε ότι θα τις υπερασπιστείτε από τους Έλληνες Πολίτες υπέρ των τοκογλύφων που σας βοήθησαν να έρθετε στην εξουσία.

Οι καμπάνες της απελευθέρωσης από όσους προσπαθούν να μας μετατρέψουν σε Γερμανικό Προτεκτοράτο ξεκίνησαν από την Ιερισσό. Σε λίγο θα γίνουν ποτάμι που θα κατακλύσει όλη την Χώρα και εάν δεν τις ακούσετε έγκαιρα τόσο το χειρότερο για εσάς.”

 Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή

 

 

Επισυνάπτεται το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό 

About Rachel Makri (3265 Articles)
Ραχήλ Μακρή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: